Καλημερα σας , ειμαι η Νατάσα και ειμαι η μητερα ενος κοριτσιου 3μισι ετων .Προσφατα εδω και 6 μηνες περιπου ανακαλυψα πως ο συζηγος μου ειναι χρηστης ναρκωτικων ...αυτης της κακιας πολυ κακιας ηρωηνης... Στο παρελθον ηξερα πως ειχε "καλες σχεσεις" με πιο ελαφρια ναρκωτικα , ομως ποτε δεν φανταζομουν την εξελιξη των πραγματων ετσι οπως εφτασαν να ειναι τωρα...Οταν εμεινα εγγυος και εφοσον γεννησα ειχε αρχισει η κατασταση με το αλκοολ να ξεφευγει , επινε καθημερινα και μετα φτασαν τα πραματα εδω που φτασανε... εχω διαβασει αρκετα ολο αυτον τον καιρο , περι θεραπειων , πηγε και εκεινος με παροτρυνση μου στο ΚΕΘΕΑ , σε ιδιωτικο θεραπευτη , στους ΝΑ αλλα οι προσπαθειες ηταν ματαιες ... Ολες ηταν το πολυ για 1-2 εβδομαδες αντε 3 το πολυ... Χωρισαμε , μετακομισα , επεστρεψε , τον ξαναδεχτηκα με ορους δηθεν ... , και τωρα ειμαστε και παλι μαζι με εμενα να ειμαι σαν τρελη να καταλαβαινω τι γινεται οταν τον κοιτω στα ματια, να τον υποπτευομαι μεχρι και την καθε λεξη που θα ξεστομισει και εκεινος να μην παραδεχεται ποτε και τιποτα ... Αποτελεσμα να εχω εξαντληθει τοσο πολυ , και να ψαχνω λυσεις στο προβλημα μας. Ετσι επεσα ψαχνοντας στο διαδυκτιο την ομαδα σας .Δεν εχω ακομη επισκευτει καποια απο τις συναντησεις σας , θα το ηθελα ομως πολυ .Μου δωσανε αρχικα κουραγιο καποια λιγα λόγια που διαβασα εδω μεσα απο τα μελη αλλα παλι το μυαλο μου δεν μπορει να ειναι χαλαρο και να δεχτω εξ ολοκληρου οτι αν θελει να θεραπευτει μονο ο ιδιος μπορει να το κανει. Αυτο που με τρομαζει περισσοτερο απόλα ειναι μεχρι τοτε (δηλαδη μεχρι να παρει την μεγαλη του αποφαση για την αναρρωση του ) εγω πως θα μπορω να συνυπαρχω και να τον αγνοω και να βρισκω δυναμη να εργαζομαι , να παιζω με το κοριτσακι μου , να ειμαι η Νατασα και να μην σκεφτομαι την χρηση του . Με επιρραεάζει διστυχως παρα πολυ ... Θα εκτμουσα την βοηθεια σας .. και συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο μου κειμενο ...